Podaljšek za penis Pleasure X-Tender 19,5cm

Zaloga: Na zalogi
16,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 16 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Podaljšek za penis Pleasure X-tender s katerim boste pridobili kar 5,5cm v dolžino in 30% v debelino. Podaljšek v dolžino meri 19,5cm in je popoln erotični pripomoček za moške, ki želijo pridobiti na dolžini in obenem svoj penis še dodatno odebeliti. Nastavek je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjo ejakulacijo, saj ob nošenju nastavka zmanjšujete direktno trenje na penis kar zmanjšuje občutljivost in tako omogoča daljši spolni odnos.

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPE

Podaljšek za penis Pleasure X-tender s katerim boste pridobili kar 5,5cm v dolžino in 30% v debelino.

Podaljšek v dolžino meri 19,5cm in je popoln erotični pripomoček za moške, ki želijo pridobiti na dolžini in obenem svoj penis še dodatno odebeliti. Nastavek je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjo ejakulacijo, saj ob nošenju nastavka zmanjšujete direktno trenje na penis kar zmanjšuje občutljivost in tako omogoča daljši spolni odnos.

Podaljšek za penis je izdelan iz mehkega in dobro raztegljivega TPE materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je koži prijazen. V primeru, da vam dolžina nastavka ne ustreza, ga pred uporabo lahko enostavno odrežete s škarjami na željeno dolžino.

Dimenzije:

  • zunanja dolžina: 19,5cm
  • notranja dolžina: 14,00cm
  • notranji premer: 3,05cm

Material: TPE

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Podaljšek za penis Pleasure X-Tender 19,5cm”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici