Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Podaljšek za penis Pleasure X-Tender 19,5cm

Šifra izdelka: LVTOY00053 | EAN koda: 6970260909839
14,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Lovetoy

Opis

Podaljšek za penis Pleasure X-tender s katerim boste pridobili kar 5,5cm v dolžino in 30% v debelino.

Podaljšek v dolžino meri 19,5cm in je popoln erotični pripomoček za moške, ki želijo pridobiti na dolžini in obenem svoj penis še dodatno odebeliti. Nastavek je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjo ejakulacijo, saj ob nošenju nastavka zmanjšujete direktno trenje na penis kar zmanjšuje občutljivost in tako omogoča daljši spolni odnos.

Podaljšek za penis je izdelan iz mehkega in dobro raztegljivega TPE materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je koži prijazen. V primeru, da vam dolžina nastavka ne ustreza, ga pred uporabo lahko enostavno odrežete s škarjami na željeno dolžino.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje