Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Podaljšek za penis VirilXL V7

Šifra izdelka: D-227249 | EAN koda: 8435565924317
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: VirilXL

Opis

Podaljšek za penis VirilXL V7 je odličen erotični pripomoček, ki nudi povečanje penisa in popolno zadovoljitev vaše partnerke/ja, in to na povsem udoben način.

Podaljšek za penis VirilXL V7 je zasnovan tako, da vaš penis podaljša do 40% in mu doda kar 33% obsega. 

Izdelan je iz 100% medicinskega silikona, ki je telesu prijazen, nealergen in varen za uporabo. Podaljšek je dovolj prožen in enostaven za namestitev ter udoben za nošenje. 

Zakaj uporabiti podaljšek za penis?

Nekateri podaljšek za penis uporabijo zgolj za pridobitev nekaj centimetrov na dolžini ali obsegu svojega korenjaka. Imajo pa nastavki za penis še druge prednosti, ki jih bodo veseli tudi moški, ki si želijo v postelji zdržati dlje ali pa partnerki nuditi še bolj intenzivno stimulacijo. 

Podaljšek za penis namreč poleg odebelitve in povečanja penisa, poskrbi tudi za zmanjšano trenje in preprečuje preobčutljivost, kar lahko pomaga moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom in si želijo v postelji zdržati dlje. Nekateri podaljški imajo na površini še dodatne izrastke, izbokline ali druge stimulacijske dodatke, ki partnerki med spolnim odnosom nudijo še dodatno stimulacijo.

Podrobnosti podaljška V7:

  • Skupna dolžina: 13cm
  • Dolžina notranje odprtine: 11cm
  • Notranji premer: 3cm  

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje