Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Podaljšek za penis Addicted Toys 16cm

Šifra izdelka: D-220164 | EAN koda: 8435565902773
23,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Podaljšek oz. nastavek za penis dolžine 16cm bo popoln erotični pripomoček za moške, ki želijo pridobiti na dolžini in obenem svoj penis še nekoliko odebeliti. Notranja dolžina nastavka je 14cm in vam nudi podaljšanje penisa tudi do 2,5cm in odebelitev do 33%.

Nastavek je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjo ejakulacijo, saj ima nameščen tudi obroček za moda, ob nošenju nastavka pa tudi zmanjšujete direktno trenje na penis kar zmanjša občutljivost in tako omogoča daljši spolni odnos.

Nastavek ima na spodnjem delu tudi zanko, ki bo poskrbela, da bo nastavek ostal na svojem mestu. Nastavek za penis je izdelan iz mehkega in dobro raztegljivega TPR materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je koži prijazen. Za lažjo namestitev in uporabo priporočamo uporabo lubrikanta.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje