Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Seks klop Master Series Extreme

Šifra izdelka: AF514 | EAN koda: 848518028594
943,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Master Series
Barva: Black
Material: Cotton
Suitable for: Unisex
Suitable for couples: Men + Woman

Opis

Seks klop Master Series Extreme - Uresničite skrivne fantazije in se pripravite na intenzivne prizore, ko svojega ljubimca privežete na klop Master Series Extreme. Ta trpežen kos seks pohištva je izdelan iz trpežnega jekla z udobnim oblazinjenjem za telo, noge, roke in glavo vašega partnerja ali partnerke.

Na tej ergonomsko oblikovani klopi bo izpostavljen za šeškanje, penetracijo ali oboje. Lahko boste šli celo globlje kot kdaj koli prej! Naslonjalo za glavo v obliki črke U med igro ne bo povzročalo neprijetnega položaja glave. Klop lahko uporabljata v kombinaciji s priloženimi trakovi za privezovanje ali brez. Klop ima enostavno prilagodljivo višino rok in nog, oporo za glavo pa lahko tudi odstranite, da popolnoma prilagodite izkušnjo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

Master Series

Sistem za privezovanje Imprisoned

450,95 €
Poglej več
Easytoys Online Only

Seks podloga Vinyl Sheet rdeča

29,95 €
Poglej več
Easytoys Online Only

Seks podloga Vinyl Sheet črna

29,95 €
Poglej več