Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kondomi Durex Perfect Connection 10/1

Šifra izdelka: D-231053 | EAN koda: 8428076000670
13,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Durex

Opis

Kondomi Durex Perfect Connection so zasnovani z debelejšo in dodatno lubrikacijo na osnovi silikona, kar zagotavlja večjo varnost in trajnejšo lubrikacijo. Kondomi Perfect Connection so najbolj lubricirani kondomi v ponudbi Durex, saj imajo silikonsko osnovo. Primerni so za analni, oralni in vaginalni seks.

S tehnologijo Straight Shape, mehki in gladki. Oblikovani po vaši meri, za bolj udobno in prijetno izkušnjo. Kondomi Durex ne le izpolnjujejo mednarodne standarde kakovosti, temveč jih tudi presegajo.

Fiziologija analnega področja, ki nima dovolj naravne lubrikacije, lahko ovira penetracijo in privede do pojava nelagodja in/ali bolečine pri izvajanju analnega seksa. Poleg tega se je izkazalo, da je analni seks praksa z večjim tveganjem za prenos spolno prenosljivih bolezni, saj vključuje večjo stopnjo trenja. Kondomi Durex Perfect Connection so bili zasnovani z večjo debelino in dodatnim mazanjem na osnovi silikona za tiste, ki iščejo varnost, ne da bi zanemarili užitek. Najbolj podmazani kondomi iz serije Durex za neprekinjen seks.

Pozorno preberite navodila v notranjosti embalaže, zlasti če uporabljate kondome za oralni ali analni seks.

Lastnosti:

  • Dolžina: 190mm
  • Širina: 56mm
  • Pakiranje: 10 kos
  • Lubrikant: silikonski

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje