Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Satisfyer Gentle Warming 150ml

Šifra izdelka: E29861 | EAN koda: 4019514304807
15,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Transparent
Količina: 150 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Water

Opis

Lubrikant Satisfyer Gentle Warming ponuja nežen grelni učinek, ki stimulira krvni obtok in zagotavlja intenzivna čutna doživetja, zato obogati tako spolne odnose s partnerjem kot tudi samostojno igro z erotičnimi igračkami. 

Satisfyer Gentle Warming je lubrikantni gel, ki so ga razvili posebej za ženske in bo popeljal tvoje občutke strasti na novo raven. Lubrikant ustvari rahel občutek ščemenja in prijetne topline na tvojih vročih točkah ter tako izboljša tvojo občutljivost. Zato je idealen za uporabo s tvojim najljubšim izdelkom Satisfyer ali pri ljubljenju s partnerjem. Nežen toplotni učinek spodbudi prekrvavitev in poskrbi za ščemeče, intenzivne občutke. Ne glede na to ali gre za dotike tvojega partnerja ali vzburljive vibracije tvojega najljubšega izdelka – s tem lubrikantom boš še intenzivneje doživela dražljaje na koži in te bo zlahka katapultiral v nove višave.

Lubrikant brez olj in maščob je izjemno koži prijazen in bo poskrbel za dolgotrajne, gladke užitke s kondomom ali brez. Je na vodni osnovi in bo zahvaljujoč svoji obstojnosti poskrbel za dolgotrajne užitke. S količino 150 ml in priročno velikostjo je gel idealen spremljevalec na potovanjih. Za uporabo s tvojim izdelkom Satisfyer ali tvojim partnerjem zadostuje že majhna količina lubrikanta, ki jo naneseš na želeno mesto. In že se lahko veseliš ugodne topline in svilnatih užitkov – nate čaka osupljivo poželenje in eksplozivni vrhunci!

Uporaba: nanesite poljubno količino lubrikanta na željene dele telesa in postopek ponovite po želji.

Pred redno uporabo svetujemo, da manjšo količino lubrikanta nanesete na kožo na roki in tako preverite morebitno občutljivost. Če se pojavijo spremembe na koži, rdečica ali srbečica lubrikanta ne uporabljajte!

Sesavine: voda, glicerin, hidroksietil celuloza, natrijev benzoat, kalijev sorbat, citronska kislina

Vsebina: 150ml

Sestavine

water, glycerin, hydroxyethylcellulose, sodiumbenzoate, potassiumsorbate, citric acid

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje