Stimulacijski lubrikant Sensuva Insane Češnja 125ml

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
28,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 28 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Stimulacijski lubrikant Sensuva Insane je najbolj intenzivni stimulativni osebni vlažilni gel na trgu. Ko ga uporabite vaginalno, se pojavi neusmiljena toplota, nato pa najbolj seksi občutek krožnega gibanja znotraj telesa. Ženske ga lahko občutijo tako notranje kot tudi zunanje, ko pride v stik s klitorisom.

Insane je na voljo z različnimi vonji ali v izvedbi brez vonja. 

Uživajte v tem divjem toboganu občutkov sami ali s partnerjem, da bo vaše ljubljenje doseglo vrhunski razmah. Uporabniki izdelkov za vzburjenje se boste popolnoma zaljubili v Sensuva Insane!Opis

Podrobnosti izdelka

Vsebina125ml

Stimulacijski lubrikant Sensuva Insane je najbolj intenzivni stimulativni osebni vlažilni gel na trgu. Ko ga uporabite vaginalno, se pojavi neusmiljena toplota, nato pa najbolj seksi občutek krožnega gibanja znotraj telesa. Ženske ga lahko občutijo tako notranje kot tudi zunanje, ko pride v stik s klitorisom.

Insane je na voljo z različnimi vonji ali v izvedbi brez vonja. 

Uživajte v tem divjem toboganu občutkov sami ali s partnerjem, da bo vaše ljubljenje doseglo vrhunski razmah. Uporabniki izdelkov za vzburjenje se boste popolnoma zaljubili v Sensuva Insane!

Insane je izdelan na hibridni osnovi (mešanica vodne in silikonske osnove), zato je dolgotrajen, vlažilni in nikoli ni lepljiv ali lepljiv. Prav tako ne vsebuje mentola ter glicerina in parabenov.

Opozorila:

  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od sestavin.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Hranite na hladnem in temnem prostoru.
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stimulacijski lubrikant Sensuva Insane Češnja 125ml”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici