Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Strapless Strap-On Easytoys vijoličen

Šifra izdelka: ET827PUR | EAN koda: 8719934002210
119,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Vibe Collection
Barva: Purple
Material: ABS
Max Diameter: 4.00cm
Suitable for: Women
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Penetration: Yes
Suitable for couples: Woman + Woman
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Strapless Strap-on Easytoys brez pasu je kot nalašč za pare in zagotavlja povsem novo izkušnjo. Strapless Strap-on ima dva konca: 1 za žensko in 1 za njenega partnerja. Ženska vstavi krajši konec. Nato z dolgim koncem prodre v partnerja.

Ker je vibrator ergonomsko oblikovan, dobro ostane na mestu, zato lahko oba partnerja uživata v 10 različnih in močnih vibracijah. Posebni način "Burst Mode" vibrator takoj vključi v najvišjo nastavitev.

Vibrator je izdelan iz mehkega, prožnega silikona in ga je mogoče polniti s priloženim kablom USB. Del, ki se vstavi v nožnico, je dolg 80 mm in ima premer največ 35 mm. Uporabljajte lubrikant na vodni osnovi, po uporabi pa igračo očistite z mlačno vodo in blagim antibakterijskim milom ali čistilom za igrače. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje