Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dvojni vibracijski strap-on FF Double Delight Elite vijoličen

Šifra izdelka: 05411410000 | EAN koda: 603912301113
116,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Dvojni vibracijski strap-on FF Double Delight Elite bo podvojil vaš užitek in zabavo.

En konec silikonskega vibratorja stimulira uporabnika, medtem ko drugi konec zadovoljuje vašega partnerja. Obe silikonski gredi sta spretno ukrivljeni, da zadeneta vse prave točke. Izberite hitrost, ki je primerna za oba, in pustite, da vaju močne vibracije odnesejo.

Sedem vznemirljivih vzorcev pulziranja draži in zadovoljuje vaše čute, medtem ko udobni silikonski pasovi ostanejo na mestu, ko se akcija razgreje. Vsak trak silikonskega pasu se zlahka prilagodi večini velikosti. Za prilagoditev samo premaknite trakove, dokler se pas ne prilega in stegenske trakove ne zategne, nato pa povežite plastične pametne sponke na zadnji strani tako, da jih zataknete skupaj. Trakovi se ne bodo premikali in ne bodo popustili v vročem trenutku. Pas se prilega obsegu do 109cm.

Čiščenje po zabavi je s čistilom za igrače in toplo vodo povsem enostavno. Uporabite veliko lubrikanta na vodni osnovi za še bolj mokro, še bolj divje srečanje.

Dimenzije:

  • vibrator 1: dolžina 12,1cm, premer: 3,8cm
  • vibrator 2 : dolžina: 12,7cm, premer: 3,8cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje