Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve

Šifra izdelka: E32097 | EAN koda: 5060779237293
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Happy Rabbit

Opis

Roke naj si odpočijejo - Happy Rabbit je ustvaril vibrator G-Spot Clitoral Curve, ki omogoča prostoročno uporabo. Ta senzacionalen svilnato gladek vibrator je izdelan iz silikona. Zasnovan je za hkratno stimulacijo klitorisa in točke G. Ponaša se z dvema motorjema, ki bosta razburkala vaš svet.

Ta domiseln vibrator z dvema zmogljivima motorjema pošilja 15 hitrosti in vzorcev naravnost v vaše sladke točke. Enostavno ga namažite z veliko količino lubrikanta na vodni osnovi, vstavite ukrivljeno bučko, ki išče točko G, in namestite zabavna zajčja ušeska na klitoris. S preprostim vmesnikom vklopite vibracije in uživajte v zabavi brez uporabe rok, ki bo zagotovo pustila trajen vtis.

Ta vodni raziskovalec je 100% vodoodporen, zato je kot nalašč za podvodno igro.

  • Prilagodljiva zajčja ušesa stimulirajo klitoris
  • Gred je ukrivljen za popolno stimulacijo točke G
  • 15 hitrosti in vzorcev, ki vas bodo držali na nogah
  • Polnilnik USB za blaženost brez baterij Bistvene informacije Alergeni: Brez lateksa, brez ftalatov Značilnosti: - Izdelek je izdelan iz materiala, ki ga je mogoče uporabljati za zaščito pred spolnimi učinki: Za polnjenje, potovalna ključavnica Vodoodpornost: Za uporabo v vodi: Vodotesnost: potopno Moč in hitrost Vrsta napajanja: Napajanje: polnjenje: Čas delovanja: 50 minut Hitrost vibriranja: Hitrosti in vzorci Kako se meri Obseg: Območje: 10,2 cm Dolžina za vstavljanje: 11,4 cm Kakšen je občutek Prilagodljivost: Prilagodljiv Material: Silikon:

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje