Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Goddess Collection Lotis

Šifra izdelka: 21767 | EAN koda: 8719632679554
94,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Vibrator Goddess Collection Lotis je upogljiv vibrator, ki bo obdržal svojo obliko, zato ga enostavno povem prilagodiš svojim željam. Lotis zato lahko uporabljaš sama ali v paru, saj ga zlahka upogneš v črko U in uporabiš tudi kot vibrator za pare. Njegova posebna oblika omogoča skoraj neomejene možnosti tako vaginalne kot tudi analne stimulacije. Odličen je tako za penetracijo z ožjim delom, medtem ko je širši del oblikovan tako, da popolnoma objame tvoj klitoris in ti nudi nepozabne občutke. 

Vibrator ima vgrajena 2 motorja, ki lahko delujeta istočasno ali ločeno. Ponujata 3 hitrosti in 7 načinov vibriranja, upravljaš pa ju lahko s priloženim daljinskim upravljalnikom. Je 100-odstotno vodoodporen po standardu IPX7, zato ga lahko uporabljaš tudi pod tušem ali v kopalni kadi. Vgrajeno baterijo tako vibratorja, kot tudi daljinskega upravljalnika zlahka napolniš s priloženim USB kablom.

Izdelan je iz silikona, ki je telesu prijazen, nealergen in popolnoma varen za uporabo. V kombinaciji z izdelkom priporočamo uporabo lubrikanta, ki naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material vibratorja.

O seriji izdelkov Goddess Collection

Goddes Collection iz blagovne znamke Dream Toys v vašo spalnico prinaša erotične igračke z elegantnimi oblikami, ki so obogatene z edinstvenimi rebri in izboklinami za posebne občutke. Erotični pripomočki te edinstvene kolekcije so izdelani iz mehkega in prijetnega silikona v temno modri barvi in kombinaciji z zlatimi detajli. Igračke ponujajo različne funkcije, ki jih ne najdemo v vsakem vibratorju kot so vrtenje kroglic, premikanje gredi, ogrevanje, vrtenje kolesca in druge. Goddess Collection prinaša edinstvene, intenzivne občutke in eleganco v vsakem izdelku.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje