Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Sugar Pop Twist vijoličen

Šifra izdelka: 281004 | EAN koda: 657447105524
99,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Ns Novelties

Opis

Vibrator Sugar Pop Twist je poseben vibrator z vrtečo se gredjo in vibracijami. Inovativna tehnologija vibratorja Sugar Pop Twist vrti gred za 360°. Sugar Pop Twist je obdan s plišastim silikonom in je vreden odrskega nastopa. Okrogel ročaj omogoča čvrst oprijem in enostavno upravljanje.

Vibrator Sugar Pop Twist ima vgrajeno baterijo, ki jo enostavno napolnite preko priloženega USB kabla.

Erotična igračka Sugar Pop Twist je tudi vodoodporna po standardu IPX6, zaradi česar jo lahko uporabljate tudi pod prho, ni pa primerna za uporabo v kadi. Enostavno je tudi čiščenje, saj izdelek enostavno sperete pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila in osušite na zraku.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje