Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Royal Fantasies Panacea

Šifra izdelka: 21729 | EAN koda: 8719632679110
83,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Vibrator Royal Fantasies Panacea blagovne znamke Dream Toys je vijoličen vibrator z elegantnim poudarkom v rožnato zlati barvi na dnu in prozornim obročem za osvetlitev z rdečimi in modrimi lučkami LED. Panacea je robusten in čvrst, z dvema zmogljivima motorjema, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

Njeno dno v barvi rožnatega zlata med uporabo ne le utripa s svetlobo LED, temveč se tudi segreva. Sijajni ploščati del se med prenašanjem vibracij prijetno segreje. Panacea se lahko polni s priloženim kablom USB. Izdelana je iz silikona in ABS, vodoodporna po standardu IPX7 in varna za telo, brez ftalatov in lateksa. Upravljanje je mogoče z dvema gumboma na dnu. 

O seriji izdelkov Royal Fantasies

Royal Fantasies je še ena uspešna serija erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys ki svoj nabor dopolnjuje iz dneva v dan. Zaradi izrazito privlačne vijolične barve in bleščečih podrobnosti iz rožnatega zlata jo odlikujeta klasičen in eleganten videz. Vsi izdelki te odlične serije so izdelani iz silikona, so vodoodporni in prav vsak odlično opravlja svojo nalogo. To je zadostiti vašim željam in poskrbeti za nepozabne užitke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje