Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Prevezi za oči Fifty Shade of Grey No Peeking

Šifra izdelka: 05050560000 | EAN koda: 5060108819657
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Multicolor
Material: Satin
Suitable for: Unisex

Opis

Doživite erotiko in izboljšajte senzorično izkušnjo s tem parom satenastih prevez za oči Fifty Shades of Grey No Peeking. Z eno za vas in eno za vašega ljubimca si lahko delite čutno izkušnjo ali pa se izmenično posvečate novim trikom in igračkam.

Te satenaste preveze za oči, ki vas potopijo v temo in prepustijo na milost in nemilost spolnim muham vašega ljubimca, so preprost in učinkovit način za eksperimentiranje s podrejanjem in čutno igro brez fizičnega vezanja. Z eno za vas in eno za vašega ljubimca ni potrebe po deljenju. Ko skupaj nosita te svilene preveze za oči, se izmenično pogrezajta v podrejenost ali na slepo raziskujta drug drugega na nove načine. Dovolite, da vaši dotiki in poljubi trajajo, ko se v temi dražite do skupne orgazmične blaženosti, in izkoristite priložnost za preizkušanje novih trikov ali uvajanje novih igračk.

Preveze za oči Fifty Shades of Grey izdelane iz svilnatega satena in umetnega krzna za mehak dotik na koži ter opremljene z raztegljivo elastiko za popolno prileganje, so dovolj udobne za dolgotrajno nošenje in služijo tudi kot priročna maska za spanje.

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje