Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Fun Factory Sundaze Pulse zelen

Šifra izdelka: FUN4130001 | EAN koda: 4032498807096
149,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Turquoise
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3,5 cm
Operation: Push button
Dolžina: 17.5 cm
Insertable depth: 11,5 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 14
Zaščita za potovanja: Da
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 40-180min
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 5h

Opis

Potisni in pulzirajoč vibrator Fun Factory Sundaze je inovacija na trgu erotičnih igračk. Tehnologija Pulse Vibe ponuja spekter vibracij, ki na drugačen način stimulirajo vaše telo. Sundaze s tapkranjem, vibriranjem in pulziranjem spodbudi in vzburi živčne končiče, ki jih drugi vibratorji ne morejo in tako spodbudi pretok krvi in s tem še bolj intenzivne orgazme. Želeli boste raziskovati svoje čute in užitke s Sundazeom, ki vas bo vodil do popolnejših orgazmov. 

Sundaze vam nudi občutek sproščenosti na leno nedeljsko popoldne. S 15 različnimi možnostmi vibriranje, tapkanja in pulziranja kar kliče po raziskovanju in igranju.

Kaj naredi Sundaze tako posebnega?

Sundaze ni samo vibrator, deluje na Pulse Vibe tehnologiji. Patentirana tehnologija, ki mu omogoča prehod od lahkega do živahnega vibriranja, nežno tapkanje vas bo vzburilo bolj kot kar koli do sedaj, pulziranje in prostoročno potiskanje za notranjo in zunanjo masažo pa bo dodalo piko na i. Ta potisni vibrator je idealen tako za občutljive kot tudi tiste, ki potrebujejo bolj grob dotik, kombinacija ki je še niste videli. Nikoli še niste čutili kaj podobnega in pustil vas bo brez besed!

Velik plus Sundazea je ta, da svojo najljubšo nastavitev lahko shranite in jo prikličete le s pritiskom na gumb, če po nesreči ugasnete vibrator, ga lahko v 15 sekundah prižgete nazaj in nadaljujete kjer ste ostali. 

LAHKO VIBRATOR SUNDAZE UPORABIM S PARTNERJEM?

Vsekakor! Sundaze je še posebej odlična igrača za nekoga, ki se želi lažje vklopiti s partnerjem ali ki je opazil spremembo v svojem vzburjenju zaradi starosti ali stresa. Preizkusite nastavitve tapkanja in pulziranja, ki vam pomagajo prebuditi živčne končiče in povečati pretok krvi, zaradi česar se počutite bolj vzburjene in občutljivejše.

Občutek Sundazea ni nič drugega kot čista strast. Figurativen dizajn in elegantna oblika sta združena z močnimi linijami in resnično čutnostjo. Minimalistična, a dovolj abstraktna, da vzbudi domišljijo. Previdni prehodi potekajo gladko, zasnovani za optimalen in natančen prenos vibracij, tapkanja in pulziranja. V roza barvi fuksije, utelešenje svežine, intenzivnosti in užitka. Ali - zavit v kremasto pistacijo, kot simbol predanosti in užitka.

Ta čudovit vibrator je tudi popolnoma vodoodporen in ga lahko odnesete s seboj pod tuš ali v kad. Tudi ko greste na potovanje, ga z lahkoto vzamete s sabo saj ima funkcijo travel lock, kar prepreči neprijetnosti samodejnega vklopa. 

V notranjosti se skriva polnilna baterija, ki jo napolnete s priloženim USB kablom. Kot bonus vsega pa je ta potisni vibrator izjemno tih.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje