Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Pulzator Fun Factory Stronic G II vijoličen

Šifra izdelka: FUN4108865 | EAN koda: 4032498806044
169,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Purple
Material: Silicone
Min Diameter: 3,4 cm
Max Diameter: 4,2 cm
Operation: Push button
Dolžina: 20,8 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 7
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 40 - 120min
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 8h

Opis

Pulzator Fun Factory Stronic G je prvi pulzator, ki stimulira G-točko. Končno igračka, ki bo vaši G-točki zagotovila prostoročno ritmično masažo. Z vsemi potisnimi in pulzirajočimi funkcijami vam Stronic G omogoča najboljši orgazem brez da bi dvignili prst.

Pulzator je izdelan iz medicinskega silikona in je popolnoma varen za telo ter enostaven za čiščenje. 

Super prednost Stronic G-ja je, da si lahko zapomni vaše najljubše ritme, ki jih lahko prikličete le s pritiskom na gumb. 

Baterije Stronic G-ja so polnilne in jih napolnite s priloženim USB kablom. Polnjenje traja med 6-8 ur, s popolnoma napolnjeno baterijo pa Stronic G deluje do 45 minut na najvišji hitrosti. Ko je baterija skoraj prazna vas na to opozori lučka na ročaju.

Uporaba Stronic G-ja je popolnoma preprosta, enostavno se uležete na posteljo, kavč, tla ali kjer koli si želite, podstavite blazino kot zaustavitveno točko, na kateri se Stronic G lahko potisne in uživajte!

G-točka je teksturiran del erektilnega tkiva, ki se nahaja na sprednji steni nožnice (proti trebuhu, ne proti zadnji strani), ki vas ob stimulaciji lahko ponese v vesolje, vodi v globlje, popolnejše orgazme in lahko celo povzroči žensko ejakulacijo! Na žalost je lahko težko dostopna, še posebej, ker se navadno bolj odziva na močan pritisk kot na lažje in bolj dražilne udarce. Če poskušate s prsti doseči svojo lastno točko G, se lahko počutite kot da se zvijate kot presta, masiranje pa je lahko čutiti kot krč v zapestju, ki čaka, da se zgodi! Tudi postavitev najljubšega vibratorja ali dildo na pravo mesto vas lahko pusti v neprijetni pozi. Oblikovalci Stronic G pulzatorja so svojo nalogo vzeli nadvse resno, vibrator so oblikovali v krivuljo s trdo konico, ki se brez truda naslanja na vašo točko G, zato vam ne preostane drugega, kot da se sprostite in uživate.

G-točka se odziva na pritisk in ponavljajoče se gibanje. V bistvu ima vaša G točka enako rada masažo kot vi. Iskanje pravega ritma lahko pomeni razliko med zabavo in vrsto orgazma, zaradi katerega za trenutek pozabite na svoje ime. Na srečo Stronic G ponuja sedem hitrosti in tri različne nastavitve ritma, od enakomernega potiska do divjega utripanja. Poiščite tistega, ki vam najbolj ustreza, in se z njim peljite do konca.

Stronic G se sam potiska naprej in nazaj, tako da se lahko osredotočite na druge stvari. Zagrabite svoj najljubši vibrator in pokažite klitorisu nekaj ljubezni! Poljubljajte se s svojim partnerjem! Preizkusite različne položaje! Naredite vse, da dvignete vaše ljubljenje na naslednjo stopnjo - ker lahko.

Pulzator Stronic G je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabite kjer koli tudi v kadi ali pod tušem. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje