Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Fun Factory Miss Bi Dual roza

Šifra izdelka: E29481 | EAN koda: 4032498802541
119,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 4,2 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Push button
Dolžina: 17 cm
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 49
Zaščita za potovanja: Da
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Anal stimulation, G-spot stimulation, Prostate stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Rabbit vibrator Fun Factory Miss Bi je dvojni vibrator, o katerem ste sanjali, z obliko, zasnovano za ciljno masažo točke G in globokimi, močnimi vibracijami proti klitorisu. Ta vibrator je razvit za najboljše prileganje in da na najlažji način, dosežete mesta in stimulacijo po kateri hrepenite. Mnogi ljudje potrebujejo sočasno stimulacijo točke G in klitorisa, da dosežejo orgazem, z vibratorjem Miss Bi to dosežete brez napora. Izbirate lahko med 6 stopnjami in 6 vzorci vibriranja. 

Rabbit podaljšek pri vibratorju Miss Bi je širok in blizu gredi in ne izgleda kot pri večini rabbit vibratorjev in prav v tem je bistvo! Namesto da bi upali, da bo vibrator slučajno uganili točno lokacijo vašega klitorisa, rabbit podaljšek pokriva neko površino in se premika s telesom, tako da vedno dobite vibracije klitorisa, ki si jih želite.  

Ker je vibrator Miss Bi tako čudovite oblike, potrebujete minimalno gibanje, da iz nje izvlečete največ užitka. Poskusite ga zibati naprej in nazaj ali levo in desno za resnično neverjetne občutke. 

Ena super stvar pri tem močnem rabbit vibratorju je, da ima dva motorja - enega za gred in enega za klitoris, ki ju lahko upravljate ločeno. Torej, lahko držite gred pri nizkih vibracijah, medtem ko na klitorisu dobite super visoke vibracije ali celo zabaven vzorec. Lahko celo shranite svojo najljubšo nastavitev vibriranja, in pri naslednji uporabi takoj z njo začnete! 

MiSS Bi je predvsem zanesljiv in enostaven za uporabo, tako da se lahko pustite razvajanju in užitku. Zasnovan z mislijo na uporabnost, imata dva močna, a tiha motorja intuitivno upravljanje s tremi dvignjenimi gumbi na krmilni enoti. Tudi z veliko lubrikanta igrača varno in ergonomsko leži v roki - preprosto položite kazalec skozi zanko ročaja. Vibrator Miss Bi je polnilen s priloženim magnetnim USB polnilcem, 100% vodoodporen in varen za uporabo v analni igri. Hipoalergeni medicinski silikon je enostaven za čiščenje in mehek ter gladek na otip. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje