Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Fun Factory Amorino roza

Šifra izdelka: E29484 | EAN koda: 4032498801346
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3,3 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Push button
Dolžina: 17,3 cm
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Zaščita za potovanja: Da
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Anal stimulation, Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Prostate stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Kaj če bi vam povedali, da uporabljate le delček klitorisa? Pod kožo se vaš klitoris razširi nekaj centimetrov v telo, njegove "noge" pa se ovijejo okoli sramnih ustnic. Vibrator Fun Factory Amorino je vibrator za novo vrsto stimulacije klitorisa in prvi vibrator, zasnovan tako, da vam omogoča, da stimulirate celoten klitoris naenkrat.

Ko Amor iz antičnega Rima prispe z lokom in puščico, prebode srce in ljubezen zacveti. Sodobni kupid je oborožen z drugačno opremo. Strastni trenutki zacvetijo takoj, ko prožna stimulacijska elastika združi moči z občutljivimi oblinami tega malega vibratorja. Tako svilnata površina silikonskega vibratorja kot trak zagotavljata užitek in navdih. S timskim delom fine igračke in stimulacijske elastike je igra še bolj vznemirljiva in uporabnike odpelje v nebesa.

Vibrator, ki je kot nalašč za vsako torbico, je opremljen z malo - a v vseh pogledih izjemnih - inovacijah požanje veliko aplavzov. Nežno napeta silikonska stimulacijska elastika je nameščen med nežno zaobljeno konico in stranskim zajčkom za stimulacijo klitorisa. Zunaj stimulira Venerin griček in vaginalne ustnice - ta majhna podrobnost zagotavlja stopnje navdušenja posebne vrste. Ko vibrator uporabljate vaginalno in analno, preprosto odstranite elastiko. Nežno ukrivljena konica zlahka najde točko G in P, ukrivljenost na spodnjem koncu pa stimulira klitoris ali anus

Vibrator Amorino fantastično podpira občutljiva in močna tehnologija v igrački. Zmogljiv, tih motor s šestimi ritmi in šestimi intenzivnostmi omogoča enostavno in zanesljivo krmiljenje na nove višine vrhunca. Preprosto pritisnite gumb na elegantni zlato obarvani kontrolni enoti.

Vibrator Amorino v notranjosti skriva polnilno baterijo, ki jo enostavno napolnite s priloženim magnetnim USB kablom. Funkcija travel lock zagotavlja, da se vaša vibracija ne bo nepričakovano vklopila, zato je kot nalašč za shranjevanje med potovanjem. 

Ker je vibrator popolnoma vodoodporen ga lahko uporabite kjer koli tudi pod tušem ali v kadi. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje