Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Intense Estuard

Šifra izdelka: D-215140 | EAN koda: 8425402156599
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Rabbit vibrator Intense Estuard je ergonomsko oblikovan vibrator, ki nudi popolno stimulacijo katere koli erogene cone. Rotacijski motorček bo poskrbel za nepozabne občutke vaginalne stimulacije, z vklopom vibracijskega zajčka pa boste obenem poskrbele tudi za vaš klitoris. 

Estuard nudi 12 različnih načinov vibriranja in 4 rotacijske programe med katerimi boste zagotovo tudi vi našli svojega najljubšega. Izdelan je iz silikona in TPR materiala, ne vsebuje ftalatov in je telesu prijazen ter popolnoma varen za uporabo.

Vibrator v dolžino meri 30cm, medtem ko je dolžina vstavljivega dela 15cm, premer najširše točke (brez zajčka) pa je 3,9cm. Napajanje vibratorja je baterijsko, za delovanje potrebuje 4 baterije AAA, ki niso priložene. Izdelek je vodotesen vendar ni vodoodporen zato ga ne uporabljajte v kadi ali pod tušem.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje