Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Pretty Love Crazy Temperature

Šifra izdelka: D-195889 | EAN koda: 8435565922986
51,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love

Opis

Pretty Love Crazy temperature je elegantno oblikovan rabbit vibrator z dvema motorčkoma, ki nudita popolne vibracije po celotni dolžini. Crazy Temperature je s svojo zaobljeno konico pripravljen na nepozabno stimulacijo vaše g-točke, medtem ko bo zajček s svojimi ušeski dodobra pretresel vaš klitoris. Grebeni njegove gredi se segrejejo do prijetnih 45°

Vibrator vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, ki si jih lahko privoščite tudi v kadi saj je vibrator 100% vodoodporen. Programe boste upravljali s pomočjo gumbov nameščenih na sprednjem delu ročaja. Vibrator se pri stiku s kožo ogreje na prijetno temperaturo.

Izdelan je iz silikona v kombinaciji za ABS plastiko in ne vsebuje ftalatov, zato je povsem varen za uporabo in telesu prijazen.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje