Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Happy Rabbit G-spot Stroker

Šifra izdelka: E27824 | EAN koda: 5060680318494
129,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Happy Rabbit

Opis

12 funkcij vibriranja, 3 hitrosti gibanja, 2 močna motorja - vse to zagotavlja nebeško srečno zajčjo izkušnjo. Ta rabbit vibrator Happy Rabbit G-spot Stroker je oblikovan z zaobljeno konico, ki z žametnim dotikom gladi vašo točko G, in je pripravljen zagotoviti orgazmično ekstazo. Z manjšim gumbom raziskujte različne kombinacije hitrosti in vzorcev vibriranja v ušesih in gredi, z večjim gumbom pa vklopite funkcijo božanja točke G, ki povzroča ekstazo.

Na voljo je kar 15 funkcij, med katerimi lahko izbirate, tako da lahko vsakič prilagodite svoje igranje za največje zadovoljstvo. Začni skakati od veselja, saj je tvoj srečni zajček popolnoma vodoodporen za podvodne užitke, ima potovalno ključavnico za mir na poti in se polni prek USB-ja za okolju prijazno uživanje, kjerkoli potuješ. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje