Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Happy Rabbit Mini roza

Šifra izdelka: E28925 | EAN koda: 5060020006494
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Happy Rabbit

Opis

Vsi užitki klasičnega rabbit vibratorja v enem zmogljivem, majhnem paketu. Mini vibrator Happy Rabbit Mini, ki ga je mogoče polniti prek USB in se ponaša z 12 načini vibriranja, je popoln potovalni partner za užitke pri senzacionalnem solo seksu. Vibrator Mini Rabbit ima klasično zajčjo obliko s tanko gredjo in prilagodljivimi zajčjimi ušesi, ki se oprijemajo klitorisa, ter 3 vznemirljive hitrosti in 9 vzorcev za raziskovanje.

Zaradi majhnih dimenzij, polnjenja prek USB in potovalne ključavnice je popoln spremljevalec, ki ga lahko vzamete s seboj na potovanje kjer koli na svetu. 100% vodoodporen, uživajte v svojem zajčku v kopeli ali pod tušem za izjemno razburljivo zabavo. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje