Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Vibes of Love Air Pleasure

Šifra izdelka: 21797 | EAN koda: 8720365100321
94,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Rabbit vibrator Vibes of Love Air Pleasure je zajček, ki za popolno razvajanje tvojega fižolčka uporablja tehnologijo zračnega valovanja namesto klasičnih vibracij.

Air Pleasure je oblikovan kot vsi ostali rabbit vibratorji in prav tako nudi vibracije v glavnem delu vibratorja. Razlika pa je občutna pri stimulaciji klitorisa, saj ima namesto vibracijske tehnologije vgrajen motorček, ki uporablja tehnologijo zračnega valovanja. Zračno valovanje se je skozi nepregledno vrsto različnih erotičnih igračk namenjenih za stimulacijo klitorisa izkazalo za odlično in neprimerljivo intenzivnejšo od klasičnih vibracij. Ker pa včasih ne želimo le stimulacije klitorisa so pri Dream Toys le to združili z rabbit vibratorjem in nastal je Air Pleasure.

Rabbit vibrator ima vgrajena dva motorčka, ki ju lahko upravljaš ločeno in tako izbiraš med 9 nastavitvami vibracij v gredi vibratorja, ter 9 nastavitvami zračnega valovanja za stimulacijo klitorisa.

Upravljanje vibratorja je enostavno z le dvema gumboma, kar omogoča hitro menjavanje med programi brez nadležnega iskanja pravilnega gumba. Vibrator ni 100% vodoodporen je pa odporen proti škropljenju. Ni primeren za uporabo pod prho ali v kadi, povsem varno in celo priporočljivo pa je, da ga uporabljaš v kombinaciji z lubrikantom. Pri čiščenju pazi, da voda ne pride v odprtino na stimulatorju klitorisa in ga ne potapljaj v vodo.

Polni se preko priloženega USB kabla, eno polnjenje pa bo trajalo približno 3 ure. Potem se z njim brez skrbi lahko igraš kar do 60 minut.

O seriji izdelkov Vibes of Love

Vibes of Love je serija odličnih erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys. Ta raznolika serija pripomočkov v svoji zbirki združuje kvalitetne erotične igračke iz silikona v najrazličnejših barvah ter oblikah. Med njimi najdeš klasične vibratorje, mini vibratorje, masažerje, vibratorje za g-točko, realistične in mnogo drugih, ki vsak po svoje lahko izboljšajo tvoje spolno življenje. Izdelki iz te odlične zbirke te bodo razvajali z različnimi funkcijami, ne glede na to kje si jih zaželiš. Večina teh izdelkov je tudi vodoodpornih, zato jih lahko uporabljaš tudi med tuširanjem ali v sproščujoči kopeli. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje