Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Vibe Therapy Tri

Šifra izdelka: E28896 | EAN koda: 6946689010586
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Vibe Therapy
Batteries: Necessary for use

Opis

Rabbit vibrator Vibe Therapy Tri vas ne bo razočaral. Na pogled je Tri izredno nedolžna igračka ampak v notranjosti se skrivajo trije močni motorčki, ki so razporejeni po gredi in v zajčku, ki stimulira klitoris.

Rabbit vibrator Vibe Therapy Tri je izdelan iz silikona in je popolnoma vodoodporen, tako ga lahko odnesete s seboj tudi pod tuš ali v kad. Motorčki, ki so razporejeni po celotnem vibratorju zagotavljajo enakomerne in usklajene vibracije. Izbirate lahko med 7 različnimi načini vibriranja, vibrator pa je kljub trem motorčkom še vedno zelo tih, vendar to ne vpliva na njegovo moč. Poleg moči in posebne oblike pa vibrator odlikuje tudi njegova velikost saj v dolžino meri kar 23cm in ima 4cm premera

Rabbit vibrator Vibe Therapy Tri za svoje delovanje potrebuje 3 AAA baterije, ki niso priložene. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje