Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Royal Fantasies Castalia

Šifra izdelka: 21668 | EAN koda: 8719632677512
83,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Royal Fantasies
Barva: Purple
Material: Nylon
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Min Diameter: 3.60cm
Max Diameter: 3.60cm
Operation: Push button
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug

Opis

Rabbit vibrator Royal Fantasies Castalia je izdelan iz mehkega silikona in ABS s svetlečo kovinsko podlago. Gladka gred ima ukrivljeno obliko, na vrhu pa stimulativne nastavke, podobne mehki krtački, ki so odlični za stimulacijo točke G. Tudi vibrator za klitoris ima te mehke stimulativne nastavke v obliki krtačke.

Posebnost vibratorja Castalia je dvojna gostota, kar pomeni, da je jedro trdo, zunanja stran vibratorja pa mehkejša. Zaradi tega je občutek, kot da je igrača prava. Druga posebna in uporabna funkcija je funkcija gretja v zgornjem delu vibratorja Castalia, ki ga bo segrela na telesno temperaturo za prijetno izkušnjo med uporabo.

Dva močna motorja se nahajata na vrhu gredi in v zajčku. Ponujata 3 stopnje enakomernega vibriranja in 9 različnih ritmov. 

O seriji izdelkov Royal Fantasies

Royal Fantasies je še ena uspešna serija erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys ki svoj nabor dopolnjuje iz dneva v dan. Zaradi izrazito privlačne vijolične barve in bleščečih podrobnosti iz rožnatega zlata jo odlikujeta klasičen in eleganten videz. Vsi izdelki te odlične serije so izdelani iz silikona, so vodoodporni in prav vsak odlično opravlja svojo nalogo. To je zadostiti vašim željam in poskrbeti za nepozabne užitke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje