Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Realistični Vibrator Dolce Vita roza

Šifra izdelka: D-224099 | EAN koda: 8435565913144
24,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dolce Vita

Opis

Ta svilnato gladek silikonski realistični vibrator Dolce Vita je popoln približek penisu.bo poskrbel za nadvse realistično izkušnjo.

Izdelan iz medicinskega silikona je prijazen do telesa, ter enostaven za uporabo z le enim gumbom. S pritiskom na gumb lahko izbirate med 7 različnimi načini vibriranja. G-spot je tudi 100% vodoodporen, kar pomeni da vas bo razvajal tudi pod tušem ali v kadi. 

Posebnost realističnega vibratorja je, da je rokav vibratorja snemljiv in ga lahko uporabite tudi posamezno brez vibratorja ali obratno. 

Poleg prejmete tudi baterije, da ga boste lahko takoj preizkusili!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje