Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Realistični vibrator Easytoys Jelly Supreme roza

Šifra izdelka: ET849PNK | EAN koda: 8719934003347
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Vibe Collection
Barva: Pink
Material: ABS
Min Diameter: 4.30cm
Max Diameter: 5.10cm
Operation: Control button
Suitable for: Women
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Waterproof: Splash Proof
Noise level: Normal
Stimulation: Vaginal stimulation
Charger: Batteries

Opis

Z realističnim vibratorjem Easytoys Jelly Supreme boste uživali v stalnih vibracijah ter čudovitem mehkem in prožnem materialu. Žilava gred in glavica zagotavljata realističen videz in dodatno stimulacijo pri vstavljanju in premikanju vibratorja. Zaradi največjega premera 51 mm boste doživeli vznemirljiv občutek polnosti. Realističen vibrator Jelly Supreme in na gredi izrazite žile, ki nudijo čudovito stimulacijo. Uporabite ga z najljubšim lubrikantom in se podajte na fino solo pustolovščino ali pa se prepustite partnerju.

Vibrator deluje z dvema AA baterijama, ki nista priloženi. Upoštevajte, da je ta vibrator manj primeren za analno uporabo: priporočamo, da izberete igračo s širokim ravnim dnom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje