Realistični vibrator Easytoys Jelly Supreme kožen

Zaloga: Na zalogi
27,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 27 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


realističnim vibratorjem Easytoys Jelly Supreme boste uživali v stalnih vibracijah ter čudovitem mehkem in prožnem materialu. Žilava gred in glavica zagotavljata realističen videz in dodatno stimulacijo pri vstavljanju in premikanju vibratorja. Zaradi največjega premera 51 mm boste doživeli vznemirljiv občutek polnosti. Realističen vibrator Jelly Supreme in na gredi izrazite žile, ki nudijo čudovito stimulacijo. Uporabite ga z najljubšim lubrikantom in se podajte na fino solo pustolovščino ali pa se prepustite partnerju.

Barva


Priporočamo tudi:


Napajanje preko baterij
Izdelek je odporen na škropljenje
Primerno za ženske
Opis

Podrobnosti izdelka

Velikost (od-do)od 20 do 30 cm
MaterialABS
PVC
Napajanje2x AA baterija
VodoodpornostOdporen proti škropljenju
Vibratorveč-stopenjski
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Dolžina24cm
Vstavljiva dolžina21cm
Premer4,3-5,1cm
Primerno zaŽenske
Stimuliravagino
Število motorjev1
Teža301g

Z realističnim vibratorjem Easytoys Jelly Supreme boste uživali v stalnih vibracijah ter čudovitem mehkem in prožnem materialu. Žilava gred in glavica zagotavljata realističen videz in dodatno stimulacijo pri vstavljanju in premikanju vibratorja. Zaradi največjega premera 51 mm boste doživeli vznemirljiv občutek polnosti. Realističen vibrator Jelly Supreme in na gredi izrazite žile, ki nudijo čudovito stimulacijo. Uporabite ga z najljubšim lubrikantom in se podajte na fino solo pustolovščino ali pa se prepustite partnerju.

Vibrator deluje z dvema AA baterijama, ki nista priloženi. Upoštevajte, da je ta vibrator manj primeren za analno uporabo: priporočamo, da izberete igračo s širokim ravnim dnom.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Realistični vibrator Easytoys Jelly Supreme kožen”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici