Brezplačna dostava

za naročila nad 60€

Varno nakupovanje

varovano s SSL certifikatom

Točke zvestobe

za vse registrirane kupce

Enostavna vračila

v 14 dneh od prevzema

NOVO V PONUDBI

Pokukaj v kotiček

Za poredne

NAJ PRODAJANO

Load more

ZADNJE OBJAVE

Sex shop Gtocka.si

Slovenska spletna erotična trgovina

Vsi ljudje obožujemo sex, naj gre za moške ali ženske. Ker pa smo si različni in imamo različne želje, lahko vsakemu izmed nas dogajanje v spalnici sčasoma postane monotono, nekateri pa si preprosto želimo poizkusiti nekaj novega. Takrat je čas, da svoje spolno življenje popestrimo.

 

Dogajanje v spalnici lahko popestrimo na različne načine, zagotovo pa so erotični pripomočki en izmed načinov, ki vas popelje v povsem nov svet užitka. Ko se odločimo za popestritev lahko to storimo že samo z zapeljivim kosom erotičnega perila ali izberemo eno izmed najbolj priljubljenih erotičnih igračk, vibrator ali dildo (tudi za pare). Seveda pa to ni vse kar lahko izberemo za boljše spolno življenje in spremembo, ki si jo želimo.

 

Naša erotična trgovina poleg vseh vrst vibratorjev in dildov ponuja tudi različne stimulatorje in masažerje, veliko ponudbo analnih erotičnih igračk in pripomočkov za poredne BDSM igre kot so bič, lisice ali kompleti pripomočkov, ki vsebujejo izdelke za začetnike ali izkušene uporabnike.

 

Seveda erotična trgovina ni samo trgovina z erotičnimi igračkami. Zato boste v pestri ponudbi lahko izbirali tudi med izdelki drogerije in tako za svoj užitek našli lubrikant, kondome ali masažna olja in celo prehranska dopolnila za moške in ženske, ki bodo v pomoč pri erekciji ali drugih morebitnih težavah s katerimi se srečujete.

 

Da bo vaš vstop v svet erotike oz. svet užitkov enostaven in kar se da prijeten, smo pestro ponudbo naše erotične trgovine razdelili v različne skupine izdelkov erotičnih pripomočkov, drogerije, analnih igračk, BDSM pripomočkov in erotičnega perila in oblačil.

Ponudbo izdelkov osvežujemo tedensko in tako zagotavljamo, da boste v naši erotični trgovini vedno našli najnovejše izdelke iz sveta erotike po odličnih cenah. Redno se osvežuje tudi naša akcijska ponudba, ki vsak teden ponuja različne izdelke po znižanih cenah.

 

Kljub temu, da je sex nekaj povsem normalnega in običajnega ter o njem govorimo praktično na vsakem koraku, pa je marsikomu še vedno nerodno kupovati erotične igračke in zahajati v sex shop. Spletna erotična trgovina je tako odlična izbira, saj naročilo lahko oddaš praktično od kjer koli in tako prihraniš svoj čas, nakup pa je veliko bolj diskreten kot obisk erotične trgovine.

 

V naši spletni erotični trgovini se zavedamo kako pomembna je diskretnost, zato lahko vedno pričakuješ diskreten paket saj vsak izdelek zapakiramo v nevtralno embalažo, ki ni označena in ne prikazuje imena spletne trgovine. Pri dostavi se trudimo vse pakete dostavljati v enem do dveh delovnih dneh, nudimo pa tudi izbiro dostavne službe, dostavo v paketomat, poštno ležeče ali dostavo na bencinski servis Petrol.

 

Varnost nakupovanja v našem sex shopu zagotavljamo z varovanjem preko SSL certifikata in spoštovanjem vseh zakonskih določil, politiko zasebnosti in nenazadnje z varovanjem vaših osebnih podatkov v skladu z GDPR uredbo.

 

Za zaupanje v našo erotično trgovino smo pridobili tudi mednarodno oznako zaupanja CERTIFIED SHOP, ki varuje potrošnike in zagotavlja, da je spletna trgovina skladna z EU standardi spletnega nakupovanja. Oznako zaupanja CERTIFIED SHOP spletna trgovina prejme na podlagi tehničnega in pravnega preverjanja ter skupne ocene zadovoljstva kupcev.

Naša spletna erotična trgovina Gtocka.si je ob zadnjem preverjanju prejela skupno oceno kar 9,4 od 10 možnih točk.

Zakaj izbrati sex shop Gtočka?

V nadaljevanju predstavljamo glavne razloge, zakaj vaš svet užitka prepustit nam:

  • Slovensko podjetje
  • Konkurenčne cene
  • Oznaka zaupanja Certified Shop
  • Enostaven in hitre nakup
  • Možnost osebnega prevzema
  • Več kot 4000 izdelkov na zalogi
  • Hitra dostava v roku 1-2 dni
  • Brezplačna dostava nad 60€
  • V ponudbi vsak teden novi izdelki
  • Ponudba izdelkov visoke kakovosti
  • Velika ponudba izdelkov priznanih blagovnih znamk
  • Točke zvestobe, ki jih lahko koristite že ob naslednjem nakupu
  • Tedenske akcije
  • Diskretno pakiranje
  • Različne dostavne možnosti in izbira dostavne službe
  • Različne možnosti plačila (po povzetju, kartica, PayPal, bančno nakazilo)
  • Strokovno svetovanje
  • Enostavno vračilo in menjava izdelkov

Prijavi se na naše e-Novičke!

Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo, poskusite znova.
Vaša prijava na eNovice je bila uspešna.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici