Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kopalna sol Shunga Sensual Lotus 650g

Šifra izdelka: E24922 | EAN koda: 697309068024
27,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Shunga

Opis

S temi modrimi kopalnimi solmi Shunga Sensual Lotus boste uživali v sprostitvi po napornem dnevu. Odlična je tudi za čutno kopel s partnerjem po romantični večerji. Uživajte v najbolj vznemirljivi sprostitvi s Shungo. 

V toplo vodo vsujete kopalno sol, ki se bo raztopila in obarvala vodo v vijolično barvo s čudovitim vonjem. Sol ne pušča madežev. 

Sestavine

Sodium Polyacrylate/Polyacrylate de sodium, Fragrance (Parfum), Calcium Silicate/Silicate de calcium, Aloe Vera Extract/extrait d’aloes (Aloe Barbadensis Leaf Juice), D&C Red/Rouge #33 (CI 17200), FD&C Blue/Bleu #1 (CI 42090), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Linalool. Bag 2: Sodium Chloride (and) Magnesium Sulfate/Chlorure de sodium (et) Sulfate de magnésium

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje