Ta izdelek žal ni več v prodaji.

Loparček Fifty Shades of Grey Twitchy Palm

Šifra: E24213 | Ean: 5060108819565

Loparček Fifty Shades of Grey Twitchy Palm je izdelan iz mehkega oblazinjenega satena in čvrstega umetnega usnja in zagotavlja dvojne občutke pri uporabi. Začnite nežno s svilenim satenom, da prebudite telo, nato pa s stranjo iz umetnega usnja stopnjujte občutek do močnejših in ostrejših udarcev za intenzivnejšo igro. 


Opis

Loparček Fifty Shades of Grey Twitchy Palm je izdelan iz mehkega oblazinjenega satena in čvrstega umetnega usnja in zagotavlja dvojne občutke pri uporabi. Začnite nežno s svilenim satenom, da prebudite telo, nato pa s stranjo iz umetnega usnja stopnjujte občutek do močnejših in ostrejših udarcev za intenzivnejšo igro. 

Ergonomsko oblikovan, da se obnaša kot naravni podaljšek vaše drgetajoče dlani, vam ta prefinjen loparček pomaga, da se naravno vživite v svojo dominantno osebnost. Obesno zanko si namestite okoli zapestja in uživajte v lahkotnem ploskanju, obračajte loparček in eksperimentirajte z različnimi stopnjami občutka. Pod srebrnim satenom je blazina iz neoprena, ki razprši udarce, da je ploskanje mehkejše in bolj čutno. Nasprotno pa je stran iz umetnega usnja čvrsta na dotik in ima ostrejši zamah za globlji, bolj odmeven udarec. Začnite počasi z božanjem satena po koži in povečajte pritisk za močnejše udarce. Preden uvedete stran iz umetnega usnja, kožo pomirite z nežnim dotikom in si med posameznimi udarci vzemite čas za božanje, da bo občutek kar največji.

Dolžina: 32,1cm

Material: saten in umetno usnje

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici