Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Loparček Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation

Šifra izdelka: E32434 | EAN koda: 5060897575116
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Red
Material: Polyamide
Dolžina: 27,3 cm
Easy to clean: Yes
Suitable for: Unisex

Opis

Loparček Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation z dvema teksturama ponuja opojen nabor občutkov, ki bo vsakega podrejenega spravil v ekstazo.

Umetno usnje na eni strani obljublja močan udarec, medtem ko na drugi strani oblazinjen saten zagotavlja mehkejše udarce. Ta zaobljen loparček, ki je kot nalašč za vaš prvi vstop v svet šeškanja, se ponaša z velikim 13,4cm premerom za optimalno stimulacijo in debelim ročajem - idealnim za navdušeno rokovanje, zaradi katerega bo vaš partner ostal brez besed od navdušenja in vzburjenosti. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje