Sex naprava Fantasy For Her Personal

Šifra: 603912757866 | Ean: 603912757866
Zaloga: Na zalogi
99,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 99 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Sex naprava Fantasy For Her Personal je erotična igračka, ki razume ženske in jim nudi točno to, česar si najbolj želijo.

Ta ročna seks naprava vas bo zadovoljevala s številnimi funkcijami kot so: funkcija potiskanja, vrtenje in vibriranje v 7 načinih ter funkcija segrevanja. Funkcije gibanja in funkcijo segrevanja do 40°C lahko upravljate ločeno z gumbi na držalu. Poleg tega je ta odlična erotična igračka vodoodporna in ima praktičen pokrovček za enostavno in higienično shranjevanje. 


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Napajanje preko USB kabla
Izdelek je vodoodporen
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon / ABS
NapajanjeUSB
VodoodpornostDa
Vibrator7-stopenj vrtenja, vibriranja in potiskanja
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Dolžina21cm
Premer3,2cm
Primerno zaOba spola
Posebne funkcijefunkcija segrevanje

Sex naprava Fantasy For Her Personal je erotična igračka, ki razume ženske in jim nudi točno to, česar si najbolj želijo.

Ta ročna seks naprava vas bo zadovoljevala s številnimi funkcijami kot so: funkcija potiskanja, vrtenje in vibriranje v 7 načinih ter funkcija segrevanja.

Funkcije gibanja in funkcijo segrevanja do 40°C lahko upravljate ločeno z gumbi na držalu. Poleg tega je ta odlična erotična igračka vodoodporna in ima praktičen pokrovček za enostavno in higienično shranjevanje. 

Vgrajena baterija se enostavno napolni preko priloženega USB magnetnega kabla, zato vam ne bo potrebno skrbeti za nakup baterij. 

Napravo očistite s pomočjo nežnega mila in tekoče vode, za še boljšo higieno pa priporočamo uporabo čistila erotičnih igračk. Po končanem čiščenju jo obrišite do suhega ali osušite na zraku. Namestite pokrovček in pospravite ločeno od ostalih elektronskih naprav in erotičnih pripomočkov.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici