Sponke za bradavičke Fifty Shades Darker At My Mercy

Zaloga: Na zalogi
19,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 19 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Ne glede na to, ali ste eden od tistih srečnežev, ki lahko dosežejo vrhunec že samo s stimulacijo bradavic, ali pa ste nekdo, ki še vedno odkriva vse možnosti igranja z bradavicami, so sponke za bradavičke Fifty Shades Darker At My Mercy najhitrejši in najlažji način za začetek potovanja v nebesa bradavičnega orgazma.

BarvaTelesu prijazni materiali
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialKovina
Silikon
Dolžina48,3cm
Primerno zaOba spola

Ne glede na to, ali ste eden od tistih srečnežev, ki lahko dosežejo vrhunec že samo s stimulacijo bradavic, ali pa ste nekdo, ki še vedno odkriva vse možnosti igranja z bradavicami, so sponke za bradavičke Fifty Shades Darker At My Mercy najhitrejši in najlažji način za začetek potovanja v nebesa bradavičnega orgazma.

Te silikonske sponke za bradavičke, zasnovane za občutke, ki so opojno razpete med bolečino in užitkom, stisnejo vaše bradavičke, da se na površje iztisne kri, kar poveča občutljivost in erotično vzburjenje.

Želite povečati bolečino? Med nošenjem povlecite verižico, da se ščipanje še okrepi. Želite le občutljivost? Nosite te sponke kratek čas in jih odstranite, da občutite sladko olajšanje, ko se kri požene v bradavičke, ki so tako izjemno občutljive na lizanje, dotikanje, poljubljanje in božanje.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Sponke za bradavičke Fifty Shades Darker At My Mercy”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici