Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analingus gel Orgie Greek Kiss 50ml

Šifra izdelka: E32283 | EAN koda: 5600298351409
21,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Orgie
Barva: Transparent
Količina: 50 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Greek Kiss gel je namenjen vsem ljubiteljem analnega spolnega užitka. Ne glede na to, da analno območje velja za občutljivega, se na stimulacijo ne odzove tako hitro, kot je to značilno za klitoris. Rimming, znan tudi kot analingus, je ustno zadovoljevanje anusa. To lahko vključuje lizanje, sesanje, poljubljanje in katero koli drugo prijetno dejanje, ki vključuje oralni-analni stik.

Gel Greek Kiss za analno vzburjenje, ki poveča občutljivost in vznemirjenje. Nanesti ga je potrebno neposredno na anus, ena ali dve kapljici zadostjujeta za spodbujanje in povečanje užitka z občutkom segrevanja in seveda neverjetnim okusom mete.

Ne glede na to, da je namenjen večinoma analnemu predelu, ga lahko brez težav uporabite tudi za druge dele telesa.

Izdelka ne uporabljajte v primeru, da je vaša koža razdražena ali občutljiva. Prav tako prenehajte z uporabo v kolikor opazite kakršnekoli spremembe na koži ter pod nujno sperite z vodo.

Sestavine

Glycerin, Aqua (Water), Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Saccharin, Menthol, L-Methanone, Limonene, Menthyl Acetate, Pinene, Carvone

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje