Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Gläs Bling Bling

Šifra izdelka: E31619 | EAN koda: 4890808238646
43,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Glas

Opis

Analni čep Gläs Bling Bling je odličen čep za začetnike v analni igri, saj ni prevelik, na držalu pa ga krasi lep kristal. 

Čepek je izdelan iz kaljenega stekla, njegova površina je 100% hipoalergena, zato je popolnoma varen za uporabo in koži prijazen. Površina čepa je popolnoma gladka in hladna na otip, čep pa je primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov.

Čiščenje je enostavno, pod mlačno vodo, ki ji lahko dodate kanček nežne milnice ali uporabite čistilo erotičnih igračk. Čep lahko pred uporabo po želji ogrejete ali ohladite, temperatura pa se obdrži dalj časa, ogrejete ga enostavno pod vročo vodo, za ohladitev pa ga lahko postavite za nekaj minut v hladilnik ali zamrzovalnik.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje