Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Gildo N.26 prozoren

Šifra izdelka: GIL541CLR | EAN koda: 8719497660407
26,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Gildo
Barva: Transparent
Material: Glas
Dolžina: 9.00cm
Min Diameter: 2.50cm
Max Diameter: 4.30cm
Insertable depth: 7.00cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Ravno dno: Yes
Suitable lubricant: Silicon Base
Waterproof: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Analni čep Gildo N.26 je odlična erotična igračka za ženske in moške. Analni čep je izdelan iz kaljenega stekla zaradi česar je telesu prijazen, nealergen in popolnoma gladek.

Stekleni analni čepi so primerni za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov zaradi česar so posebej priljubljeni pri uporabi silikonskega lubrikanta. Poleg klasične analne stimulacije nudijo tudi obilo užitkov ob temperaturnih igrah, saj jih lahko enostavno segrejemo ali ohladimo pod tekočo vodo. Če pa želite svojo igračko izredno hladno, jo za nekaj minut postavite v hladilnik.

Čiščenje čepa je enostavno z vodo in milom, za popolno higieno pa priporočamo uporabo čistila za erotične pripomočke. Po čiščenju čep pospravite v priloženo vrečko za shranjevanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje