Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Gel za stimulacijo bradavičk Slow Sex Nipple Play

Šifra izdelka: BI0325 | EAN koda: 8436562013837
18,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Slow Sex
Barva: Transparent
Količina: 10 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Ste vedeli, da lahko 30% žensk doseže orgazem s stimulacijo bradavic? Ta gel s hladnim učinkom ima kovinski roll-on, ki izboljša igro. Oblikovan je in zasnovan tako, da stimulacija bradavic ni dodatna pri vaših spolnih srečanjih, ampak ena glavnih stvari.

Slow Sex Nipple Play Gel zagotavlja, da igranje z bradavičkami postane več kot le predigra – postane glavni dogodek! Bradavice so eno najobčutljivejših področij na telesu, zato lahko ta gel nanesemo nanje in ga prenesemo na ustnice ali kam drugam, da doživimo nežen hladilni učinek zahvaljujoč patentirani molekuli Frescolat. Ta hladilni učinek gel ima kovinski rolo aplikator, ki popestri zabavo. Gel je združljiv tako s kondomi iz lateksa in erotičnimi igračami.

Bradavice so eno najbolj občutljivih področij telesa, katerega cilj je užitek. Ta gel vsebuje patentirano molekulo, ki zagotavlja hladen učinek na koži. Pred igranjem ga postavite v hladilnik, da učinek še povečate. Gel je združljiv tako z erotičnimi igračami, kot tudi s kondomi in vam daje hladen, a še vedno mehak učinek. Zasnovan je na vodni bazi in ima vonj kokosa, ter je sladkega okusa.

Lahko bi se reklo, da se gre od bradavice do neba. Ko se vaše ustnice dotaknejo gela, ga bodo prenesle na naslednji del telesa, ki ga poljubite. Učinek hlada se poveča na sluznicah telesa, zato lahko njegov učinek občutite tudi na intimnih predelih.

Sestavine:

  • Voda
  • Glicerin – oziroma glicerol se uporablja v medicinskih, zdravilnih pripravkih in izdelkih za osebno nego in sicer kot sredstvo za izboljševanje gladkosti, ki zagotavlja mazenje in deluje kot vlažilec.
  • Metiletil oksalat – deluje kot lovilec kovinskih ionov in s tem vplivajo na stabilnost artikla.
  • Propandiol – propilen glikol, je bistra, brezbarvna, skoraj brez vonja in visoko higroskopska tekočina. Uporablja se kot topilo za barve, antioksidante, emulgatorje in encime.
  • Aroma za okus
  • Arginin – njegova L-oblika je ena od 20 proteinogenih aminokislin, ki v človeškem organizmu tvorijo beljakovine. Arginin odigra pomembno vlogo pri celični delitvi, celjenju ran, odstranjevanju amonijaka iz telesa, delovanju imunskega sistema in pri sproščanju hormonov.
  • Xanthan Gum - se uporablja kot aditiv za živila ter modifikator v reologiji. Pogosto je uporabljen tudi kot gostilo in stabilizator za preprečitev ločevanja sestavin v kozmetičnih izdelkih.
  • Hidroksietilceluloza - je sredstvo za geliranje in zgoščevanje, ki izhaja iz celuloze. Veliko se uporablja v kozmetiki, čistilnih raztopinah in drugih izdelkih za gospodinjstvo.
  • Natrijev saharin – ali samo saharin je umetno sladilo, brez kalorične vrednosti in je 300-krat sladkejši od saharoze.

Sestavine

Aqua (water), glycerin, menthyl ethylamido oxalate, propanediol, aroma (flavour), arganine, xanthan gum, hydroxyethylcellulose, caprylhydroxamic acid, sodium saccharin

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje