Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulatorji Fetish Fantasy Super Sucker Trio

Šifra izdelka: 4465-23 | EAN koda: 603912741285
34,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Fetish Fantasy Series
Barva: Transparent
Material: ABS
Phthalate free: Yes
Waterproof: Yes

Opis

Ko iščete intenziven sesalni užitek brez uporabe črpalke, je Super Sucker Trio odlična izbira za povečanje občutljivosti klitorisa in bradavičk. Z dvema zmogljivima stimulatorjema za bradavičke in stimulatorjem klitorisa se popolnoma posvetite najobčutljivejšim erogenim conam vašega telesa z neverjetnim zadovoljstvom brez sesanja.

Prozorne glave namestite čez bradavičke in klitoris in sesalne gumbe zavrtite v nasprotni smeri urnega kazalca, dokler se ne prisesajo na kožo. Glave so zaobljene in ne tiščijo, vseeno pa ostanejo na mestu prisesane. Z vsakim obračanjem gumba bodo stimulatorji povečali pretok krvi v osredotočeno območje in povečali občutljivost. Ko boste stimulatorje sprostili, bodo vaši bradavički in klitoris ostali izjemno občutljivi.

Najboljše od vsega je, da ti neverjetni super stimulatorji prinašajo osupljivo sesanje brez uporabe obsežne zunanje črpalke. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje