Stimulatorja EasyToys Twist Suckers

Zaloga: Na zalogi
21,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 21 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Dva stimulatorja EasyToya Twist Suckers se bosta prisesali na vse občutljive točke na vašem telesu. Z dvema zmogljivima stimulatorjema za bradavičke se popolnoma posvetite najobčutljivejšim erogenim conam vašega telesa z neverjetnim zadovoljstvom. Zaradi svoje velikosti pa jih lahko odnesete kamor koli.


Priporočamo tudi:


Izdelek je vodoodporen
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialABS
VodoodpornostDa
Primerno zaOba spola

Dva stimulatorja EasyToya Twist Suckers se bosta prisesali na vse občutljive točke na vašem telesu. Z dvema zmogljivima stimulatorjema za bradavičke se popolnoma posvetite najobčutljivejšim erogenim conam vašega telesa z neverjetnim zadovoljstvom. Zaradi svoje velikosti pa jih lahko odnesete kamor koli.

Prozorne glave namestite čez bradavičke in sesalne gumbe zavrtite v nasprotni smeri urnega kazalca, dokler se ne prisesajo na kožo. Glave so zaobljene in ne tiščijo, vseeno pa ostanejo na mestu prisesane. Z vsakim obračanjem gumba bodo stimulatorji povečali pretok krvi v osredotočeno območje in povečali občutljivost. Ko boste stimulatorje sprostili, bosta vaši bradavički ostali izjemno občutljivi.

Najboljše od vsega je, da ti neverjetni super stimulatorji prinašajo osupljivo sesanje brez uporabe obsežne zunanje črpalke. 

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stimulatorja EasyToys Twist Suckers”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici