Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulatorja EasyToys Twist Suckers

Šifra izdelka: ET044CLR | EAN koda: 8718627522769
24,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Fetish Collection
Barva: Transparent
Material: ABS
Suitable for: Unisex
Dolžina: 10.00cm
Inner Diameter: 2.80cm
Stimulation: Nipple stimulation

Opis

Dva stimulatorja EasyToya Twist Suckers se bosta prisesali na vse občutljive točke na vašem telesu. Z dvema zmogljivima stimulatorjema za bradavičke se popolnoma posvetite najobčutljivejšim erogenim conam vašega telesa z neverjetnim zadovoljstvom. Zaradi svoje velikosti pa jih lahko odnesete kamor koli.

Prozorne glave namestite čez bradavičke in sesalne gumbe zavrtite v nasprotni smeri urnega kazalca, dokler se ne prisesajo na kožo. Glave so zaobljene in ne tiščijo, vseeno pa ostanejo na mestu prisesane. Z vsakim obračanjem gumba bodo stimulatorji povečali pretok krvi v osredotočeno območje in povečali občutljivost. Ko boste stimulatorje sprostili, bosta vaši bradavički ostali izjemno občutljivi.

Najboljše od vsega je, da ti neverjetni super stimulatorji prinašajo osupljivo sesanje brez uporabe obsežne zunanje črpalke. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje