Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator klitorisa Coquette Chic Desire 2

Šifra izdelka: D-225733 | EAN koda: 8435565912895
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Coquette

Opis

Coquette Chic Desire 2 je kvalitetni stimulator klitorisa modernega videza iz svilnato mehkega silikona.

Chic Desire 2 ponuja stimulacijo klitorisa z 10 različnimi nastavitvami vibracij, ki jih upravljate le z enim gumbom. Stimulator bo s svojima konicama lepo objel vaš klitoris in vas popeljal v svet nepozabnih užitkov. Stimulator lahko uporabite tudi za točkovno stimulacijo saj ga preprosto obrnete in konico naslonite na klitoris ter izberete svoj najljubši program.

Stimulator se polni preko priloženega USB kabla, napolnite ga že v 60 minutah, z enim polnjenjem pa ponuja kar 70 minut nepozabnih užitkov. Izdelek izpolnjuje standard IPX6 in ga lahko uporabljate tudi pod tušem. 

Za boljše občutke priporočamo uporabo lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikant lahko poškoduje material stimulatorja.

Izdelek lahko po končani uporabi očistite z mlačno vodo in nežnim milom, priporočamo pa tudi uporabo čistila za erotične igračke, ki izdelek tudi dezinficira. 

Poleg stimulatorja ob nakupu prejmete tudi priročno torbico za shranjevanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje