Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Klitoralni stimulator Fun Factory Volta Clitoral Black Line

Šifra izdelka: FUN1141808 | EAN koda: 4032498806532
109,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Black
Material: Silicone
Max Diameter: 4,7 cm
Dolžina: 18,9 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Penetration: No
Waterproof: Yes
Run time: 40-120 min
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 6-8h

Opis

Poživite svoje spolno življenje s tem dinamičnim klitoralnim stimulatorjem! Konica klitoralnega stimulatorja Fun Factory Volta plapola ob klitorisu in sramnimi ustnicami z vsako vibracijo njegovega globokega, močnega motorja. Njihovo ritmično gibanje spodbuja pretok krvi in ​​povečuje občutljivost, zaradi česar so vibracije bolj zabavne kot kdaj koli prej! 

Stimulator Volta je izdelan iz medicinskega silikona, ki je popolnoma varen za telo in enostaven za čiščenje. 

V notranjosti se skriva polnilna baterija, ki jo napolnite s priloženim magnetnim USB polnilcem. Polnjenje Volte traja od 6-8 ur, in vam zagotoviti do 45 minut igranja na najmočnejši stopnji in do 120 minut na normalni stopnji. 

Volta je tudi vodoodporen kar pomeni, da ga lahko vzamete kamor koli želite tudi v kad ali pod tuš.

ZAKAJ JE VOLTA TAKO POSEBEN?

Premikanje dinamične konice stimulatorja Volta ojača njene vibracije, poveča vzburjenje in poveča občutljivost, tako da se počutite bolj vzenimrjene kot kdaj koli prej. Raziščite vrsto občutkov od divjih udarcev, premikajoče se konice proti vašim vročim točkam do klasičnih vibracij, ko pritisnete Volto ob telo. Lahko se celo ogrejete z rahlim dotikom in nato ojačate vibracije in gibanje tega močnega stimulatorja. 

Prvi in ​​najpomembnejši zunanji vibrator je stimulator klitorisa. Priporočamo, da poskusite konice namestiti na različna mesta - na obeh straneh klitorisa, proti vrhu, z eno konico proti nožnični odprtini, okrog sramnih ustnic - in poiščite svoj najljubši način vibriranja s tem edinstvenim stimulatorjem Volta.

Prav tako je odlična igračka za oralni seks! Med konice položite nekaj lubrikanta in ga potisnite gor in dol po partnerjevem penisui, medtem ko se osredotočate na glavico!

ALI LAHKO VOLTO UPORABIM S PARTNERJEM?

Vsekakor, mi to spodbujamo! Ena odlična stvar pri Volti je ta, da se enostavno prilega med vajina telesa, ročaj pa omogoča enostavno držanje med partnerskim seksom. Če potrebujete močne vibracije, jih sedaj lahko imate tudi s partnerjem - v dovolj kompaktni in majhni napravi, ki ni nerodna za upravljanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje