Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator klitorisa Intense roza

Šifra izdelka: D-230640 | EAN koda: 8435565932183
42,95 €
Ni na zalogi! Predvidoma po: 8. april
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Naredite prostor za vaše veličanstvo! Kralj užitka je tu! Igrača, ki jo mora imeti vsaka kraljica, je končno prispela in prihaja, da bi osvojila vaše srce! Ta stimulator klitorisa Intense je izjemno mehak na dotik. Izdelan je iz kvalitetnega silikona, ki je prijazen za telo in enostaven za vzdrževanje.

Polnilne baterije so prijazne do okolja, napolnete pa jih s priloženim USB polnilnikom.

Stimulator klitorisa vas bo razvajal na dva načina, spredaj ima odprtino s katero bo vaš klitoris prijetno sesal, v kroni pa skriva jeziček, ki bo simuliral oralni seks. Izbirate lahko med 10 načini sesanja in 10 načini lizanja.

Stimulator klitorisa Intense je tudi vodoodporen, kar pomeni da vas lahko razvaja tudi pod tušem ali v kadi.

Za boljšo izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, pred in po vsaki uporabi pa čiščenje z milom in vodo ali pa s čistilom za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje