Stimulator prostate Nexus Sparta Stroker

Zaloga: Na zalogi
89,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 89 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Stimulator prostate Nexus Sparta je analni pripomoček, ki za popolno stimulacijo prostate uporablja vibracijski šoker, ki je vgrajen v konici masažerja. Šoker ima 5 nastavitev stimulacije in tako omogoča da boste našli popoln način za vašo idealno stimulacijo. Za delovanje uporablja vgrajeno polnilno baterijo, katero polnimo s pomočjo usb kabla ki je priložen, izdelke je vodoodporen in ga tako lahko uporabljate tudi pod tušem ali v banji. Stimulator Sparta je izdelan iz mehkega silikona.
Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Napajanje preko USB kabla
Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
NapajanjeUSB
VodoodpornostDa
Vibrator5-stopenjski
Dolžina12,9cm
Premer3,4cm

Stimulator prostate Nexus Sparta je analni pripomoček, ki za popolno stimulacijo prostate uporablja vibracijski šoker, ki je vgrajen v konici masažerja. Šoker ima 5 nastavitev stimulacije in tako omogoča da boste našli popoln način za vašo idealno stimulacijo. Za delovanje uporablja vgrajeno polnilno baterijo, katero polnimo s pomočjo usb kabla ki je priložen, izdelke je vodoodporen in ga tako lahko uporabljate tudi pod tušem ali v banji. Stimulator Sparta je izdelan iz mehkega silikona.

Za boljšo izkušnjo lahko uporabite lubrikant, le ta naj bo izključno izdelan na vodni osnovi.

- Velikost: dolžina 12,9 x širina do 3,4cm

- Material: silikon

Uporaba:

Stimulator uporabite s kančkom lubrikanta ki ga nanesete na anus in nekaj direktno na stimulator, pred uporabo se dobro sprostite in ne napenjajte mišic, ko boste stimulaor nežno vstavili v anus, počakajte nekaj minut da se anus nanj privadi. Ko boste pripravljeni položite roko na trebuh in pričnite z globokimi vdihi, potem počasi pričnite s stiskanjem analnih mišic, tako boste občitili popolnoma novo vrsto stimulacije, ki vas bo privedla do nepozabnega orgazma. Ob uporabi stimulatorja lahko z roko stimulrate tudi vaš penis, pred izlivom pa prenehajte in pustite da vas Nexus privede do nepozabnega orgazma.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stimulator prostate Nexus Sparta Stroker”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici