Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator prostate Nexus Sparta Stroker

Šifra izdelka: E26450 | EAN koda: 5060274220776
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nexus
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 15cm x 1cm
Max Diameter: 3.4cm
Insertable depth: 11cm
Suitable for anal penetration: Yes
Vibration power: Variable vibrations
Vibrations: Multispeed
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman
Stimulation: Anal stimulation, Prostate stimulation

Opis

Stimulator prostate Nexus Sparta je analni pripomoček, ki za popolno stimulacijo prostate uporablja vibracijski šoker, ki je vgrajen v konici masažerja. Šoker ima 5 nastavitev stimulacije in tako omogoča da boste našli popoln način za vašo idealno stimulacijo. Za delovanje uporablja vgrajeno polnilno baterijo, katero polnimo s pomočjo usb kabla ki je priložen, izdelke je vodoodporen in ga tako lahko uporabljate tudi pod tušem ali v banji. Stimulator Sparta je izdelan iz mehkega silikona.

Za boljšo izkušnjo lahko uporabite lubrikant, le ta naj bo izključno izdelan na vodni osnovi.

- Velikost: dolžina 12,9 x širina do 3,4cm

- Material: silikon

Uporaba:

Stimulator uporabite s kančkom lubrikanta ki ga nanesete na anus in nekaj direktno na stimulator, pred uporabo se dobro sprostite in ne napenjajte mišic, ko boste stimulaor nežno vstavili v anus, počakajte nekaj minut da se anus nanj privadi. Ko boste pripravljeni položite roko na trebuh in pričnite z globokimi vdihi, potem počasi pričnite s stiskanjem analnih mišic, tako boste občitili popolnoma novo vrsto stimulacije, ki vas bo privedla do nepozabnega orgazma. Ob uporabi stimulatorja lahko z roko stimulrate tudi vaš penis, pred izlivom pa prenehajte in pustite da vas Nexus privede do nepozabnega orgazma.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje