Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator prostate Addicted Toys Black

Šifra izdelka: D-220159 | EAN koda: 8435565902827
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys

Opis

Zasnovan je tako, da nudi vibracije tam, kjer jih najbolj želite. Dvojni motorji stimulatorja prostate Adicted Toys so usmerjeni v prostato in testise. To nastavljivo čudo je ukrivljeno, da doseže vsa prava mesta. Ta polnilni moški massager, prevlečen s silikonom, bo vžgal vaše strasti in vam ponudil izjemno zadovoljstvo.

Odkrijte popolno stimulacijo med prostato, anusom in perineumom z stimulatorjem prostate. Addictedova inovativna tehnologija je rezultat intenzivnega iskanja spolnega užitka, ki se izvaja v sodelovanju z urologi in seksologi.

Pripravite se na odkrivanje najbolj skritih užitkov sami ali s partnerjem.

Stimulator je izdelan iz 100% silikona, je vodoodporen in primeren za uporabe s katerimkoli lubrikantom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje