Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator prostate z erekcijskim obročkom Addicted Toys 2

Šifra izdelka: D-221317 | EAN koda: 8435565907280
43,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys

Opis

Stimulator prostate Addicted Toys Anal je posebej zasnovan za moške, ki želijo eksperimentirati in začeti z analnimi igrami. Stimuliral bo vašo točko P, območje, katerega stimulacija nadzoruje in povečuje erekcijo, orgazem in ejakulacijo. To je področje, kjer se nahaja središče užitka. Ta masažni pripomoček lahko uporabljate med masturbacijo ali pri spolnih igrah za povečanje erekcije in orgazma. Erekcijski obroček pa bo poskrbel za še močnejšo erekcijo in podaljšal čas do izliva. Z njim lahko moški orgazem spremenite v izkušnjo osvoboditve in ekstaze. Raziščite nove užitke.

Hipoalergeni certificirani medicinski silikon odlikujeta svilnat dotik in odlična sposobnost drsenja. Da boste lahko dolgo uživali v svojem novem prijatelju, je priporočljivo, da pri svojih najbolj mokrih igrah uporabljate lubrikant na vodni osnovi. Na ta način zaščitite material, površina pa ostane svilnata. Igračo lahko zelo preprosto očistite z blagim milom in vodo ter čistilom za erotične igračke.

Stimulator prostate Addicted Toys se lahko polni in omogoča udobno prenašanje brez nadležnih kablov. Pred prvo uporabo ga morate popolnoma napolniti. Za to uporabite priloženi polnilni kabel USB. Opozorilo : prvo polnjenje lahko traja do tri ure. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje