Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Strap-On pas z dildom Xray, 18x4cm

Šifra izdelka: D-227445
55,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: XRay

Opis

XRay strap-on pas s priloženim dildom je popolna izbira za skupno zabavo in popolno zadovoljitev. Komplet bo odlična izbira za vse, tako za tiste, ki se s tovrstnimi igračkami soočate prvič, kot tudi tiste, ki ste jih že preizkusili in iščete le nekaj novega in razburljivega.

V kompletu XRay prejmete univerzalni strap-on pas, 3 silikonske obročke različnih velikosti in dildo dolžine 18cm s premerom 4cm.

Opis pasu:

Strap-On pas Xray je primeren za uporabo z vsemi XRay dildi ter ostalimi običajnimi dildi, ki so primerni za pritrjevanje na strap-on pasove. Pas je izdelan iz neoprenskih trakov in sprednjega dela v kombinaciji z umetnim usnjem. Pas ima plastični drsnik za nastavitev obsega, poleg pasu pa so priloženi tudi 3 silikonski obročki različnih velikosti, za uporabo z različnimi debelinami dildov.

Opis dilda:

XRay dildo vas bo navdušil s svojo svetlečo in prozorno površino, kombinacija svilnato gladkega materiala in ravno pravšnje trdote pa vam bosta pričarala pravo erotično presenečenje. Površina in oblika dilda je realistična in tako poskrbi, da boste resnično občutile vsako podrobnost, ki je skrbno oblikovana le za vaš užitek.

XRay je popolnoma prozoren, izdelan pa je iz povsem na novo razvitega Jelly materiala, ki nima vonja, je prijetno mehak na otip in neporozen, zaradi česar je tudi nealergen in enostaven za čiščenje. Material tudi zelo hitro absorbira in hrani toploto iz telesa, kar nudi še boljše občutke.

Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdile na vse gladke površine, obenem pa je primeren tudi za pritrjevanje na vse vrste strap-on pasov.

Pri uporabi dilda priporočamo uporabo lubrikanta, ki pa naj bo izdelan na vodni osnovi.

Material in nega

Jelly material iz katerega je izdelan dildo XRay je mehak ter gladek na otip, neporozen, hipoalergen in ne vsebuje ftalatov. Čiščenje materiala bo enostavno s toplo vodo in nežnim milom, predlagamo pa uporabo čistila za erotične igračke, ki dildo po uporabi tudi dezinficira in tako poskrbi za brezskrbno uporabo v prihodnje.

Podrobnosti dilda:

  • Material: visokokakovostni Jelly material brez ftalatov, vonja in popolnoma neporozen
  • Barva: prozorna
  • Dolžina: 18cm
  • Vstavljiva dolžina: 15cm
  • Premer: 4cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

Fetish Fantasy Series

Vibracijski hollow Strap-On FF 20cm, kožen

57,95 €
Poglej več
Fetish Fantasy Series

Hollow Strap-On Big Daddy 25cm

64,95 €
Poglej več
Fetish Fantasy Series

Vibracijski hollow Strap-On FF 20cm, črn

57,95 €
Poglej več
Fetish Fantasy Series

Vibracijski hollow Strap-On 25cm

84,95 €
Poglej več