Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski hollow Strap-On FF 15cm, kožen

Šifra izdelka: 3367-21 | EAN koda: 603912173307
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series
Material: PVC
Dolžina: 13.20cm
Insertable depth: 13.40cm
Min Diameter: 13.60cm
Max Diameter: 13.50cm
Inner Diameter: 13.70cm
Suitable for: Oba spola
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Hollow: Yes
Penetration: Yes
Structure: Veins
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Vibracijski hollow Strap-On Fetish Fantasy je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike, uporabljali pa ga bodo lahko moški in ženske.

Elastični pas bo poskrbel za enostavno in fiksno namestitev, na njem pa je pritrjen 15cm realistični vibrator iz mehke elastične gume, ki je na vrhu rahlo zakrivljen, kar omogoča optimalno penetracijo in lažje draženje g-točke. Priložen dildo ima luknjo v katero bo moški lahko vstavil svoj penis, vibrator pa je vseeno dovolj trden da strap-on lahko uporabljajo tudi ženske. V kompletu boste prejeli tudi brezplačno prevezo za oči Fetish Fantasy. S priloženim daljinskim upravljalnikom, ki je pritrjen na pas boste lahko izbirali med različnimi stopnjami vibriranja.

Strap-on je odličen pripomoček za moške, ki imajo težave z erekcijo, vzdržljivostjo ali velikostjo penisa, seveda pa je odličen tudi za vse, ki bi radi izkusili nekaj novega ali si želite le dodatne popestritve.

  • Velikost vibratorja: 15cm
  • Material: guma, brez ftalatov
  • Barva vibratorja: kožna

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje