Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski hollow Strap-On 25cm

Šifra izdelka: PD3947-21 | EAN koda: 603912286656
84,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Vibracijski hollow Strap-On Fetish Fantasy je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike, z njim bo konec skrbi ob težavah z erekcijo, vzdržljivostjo in velikostjo vašega penisa, uporabljali pa ga bodo lahko moški kot ženske.

Nastavljivi elastični pas bo poskrbel za enostavno in dobro fiksno namestitev, na njem pa je pritrjen 25cm realistični vibrator iz mehke elastične gume. Strap-On ima metalni obroček za pritrjevanje, tako vam omogoča enostavno zamenjavo in namestitev tudi drugih vibratorjev ali dildov podobnih velikosti. Priložen vibrator ima luknjo v katero bo moški lahko vstavil svoj penis, vibrator pa je vseeno dovolj trden, da strap-on lahko uporabljajo tudi ženske. S priloženim daljinskim upravljalnikom, ki je pritrjen na pas boste lahko izbirali med različnimi stopnjami vibriranja.

Strap-on je odličen pripomoček za moške, ki imajo težave z erekcijo, vzdržljivostjo ali velikostjo penisa, seveda pa je odličen tudi za vse, ki bi radi izkusili nekaj novega ali si želite le dodatne popestritve.

  • Velikost vibratorja: 25cm
  • Material: guma, brez ftalatov
  • Barva vibratorja: kožna

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje