Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski hollow Strap-On Lovetoy 19cm

Šifra izdelka: LVTOY00048 | EAN koda: 6970260905008
34,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Lovetoy

Opis

Vibracijski hollow Strap-On je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike, uporabljali pa ga bodo lahko moški in ženske.

Nastavljiv pas bo poskrbel za enostavno in fiksno namestitev, na njem pa je pritrjen 19cm realistični dildo iz mehke elastične gume, ki je na vrhu rahlo zakrivljen, kar omogoča optimalno penetracijo in lažje draženje g-točke. Priloženi dildo ima luknjo v katero bo moški lahko vstavil svoj penis, vstavljiva dolžina je 16,5cm, dildo pa je vseeno dovolj trden da strap-on lahko uporabljajo tudi ženske.

S priloženim daljinskim upravljalcem boste lahko prestavljali med 10 različnimi vzorci vibriranja.

Strap-on je odličen pripomoček za moške, ki imajo težave z erekcijo, vzdržljivostjo ali velikostjo penisa, seveda pa je odličen tudi za vse, ki bi radi izkusili nekaj novega ali si želite le dodatne popestritve.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje